Bambi

bambi

Uit Het Laatste Nieuws van 02/01/2009.
Een interview met gewichtheffer Matthias Steiner op de sportpagina’s.
Eerste stiftgedicht van het jaar en al meteen uitgegleden met de Artline.
Gelukkig kunnen redden met kopietje uit online archief.
Vandaar dat het er dit keer iets meer -euh- “vintage” uitziet.

Meer lezen? Klik op de Archive pagina bovenaan of het pijltje hiernaast.
Meer weten? Klik op de About pagina bovenaan.
Meer bij blijven? Klik hier om via e-mail op de hoogte te blijven van elke nieuw stiftgedicht

Advertentie

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. hey

    ik kende je werk al, wist alleen nog niet dat jij jij was…of zoiets. Ach je weet wel… Ik denk dat ik er rond vorige zomer eens na een surfuurtje op beland ben via de verhaaltjes van bloemen noch kransen. Heb weer wat rondgesnuffeld nu. Wil je mijn favorieten weten? Bambi is gewoon helemaal mijn ding! Daar ben ik super-enthousiast over. Pareltjes vind ik ook Maan en Zoals het was. En met stiftgedichtje zoals Ambitie krijg je me altijd mee.
    Doe vooral verder!!! Erg goed gevonden!

    Groetjes Annemieke

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: